Насловна » Актуелности » Председник Националног савета Николић састао се са председником компаније „Transportnie sistemi“ Феликсом Винокуром

Актуелности

20.03.2018.

Председник Националног савета Николић састао се са председником компаније „Transportnie sistemi“ Феликсом Винокуром

Председник Националног савета за координацију сарадње са Руском Федерацијом и НР Кином господин Томислав Николић састао се са председником компаније „Transportnie sistemi“ Феликсом Винокуром.

Председник Националног савета Николић састао се са председником компаније „Transportnie sistemi“ Феликсом Винокуром

Национални савет за координацију сарадње са Руском Федерацијом и НР Кином

Председник Националног савета Томислав Николић у разговору са председником компаније „Transportnie sistemi“ истакао је да су односи између Русије и Србије веома пријатељски, али да постоји потреба за унапређењем економске сарадње. „Национални савет подржава руске привреднике у намери да појачају своје присуство на српском тржишту“, истакао је председник Националног савета Николић.

„Компанија „Transportnie sistemi“ је водећи руски произвођач најсавременијих возила за јавни транспорт, пре свега трамваја и тролејбуса. Наша компанија је пре две године победила на до сада највећем тендеру за набавку 300 трамваја у Москви. Главни разлог успеха наше компаније је производња вагона са већим бројем врата од конкурената, од чега заивиси брзина пуњења и пражњења трамваја. Циљ команије „Transportnie sistemi“ је да понуди тржишту Србије најлепши, најкомфорнији и најјефтини трамвај прилагођен потребама Београда и његових грађана. Председник Руске Федерације Владимир Путин приликом прошлогодишње посете компанији истакао је спремност да руска држава дугорочно и повољно финансира испоруке производа наше компаније будућим клијенитима“, нагласио је председник компаније Феликс Винокур.

 Укидање печата